(0 items)

facebook twitter linkedin

Franck Pascal
Leclerc Briant
Larmandier-Bernier
Clotilde Davenne
Accessoires
Verpakkingen




rtl4: 'ik begin voor mezelf' maart 2010

Op zaterdag 20 maart om 16:55 is Agoston & Krieger Organic Champagne te zien in het RTL4 programma 'Ik  begin voor mezelf'. Je zult getuige zijn van de eerste stappen van Agoston&Krieger in de bruisende champagnewereld.
 
rtl5: 'echte gooische meisjes' februari 2010

Agoston & Krieger Organic Champagne heeft een proeverij georganiseerd voor in het nieuwe seizoen van 'Echte Gooische Meisjes'. Vanaf begin april te zien op RTL5, hier alvast een voorproefje!

 
winelifemagazine december 2009
thumbwinelife2

 
masterclass organic champagne 19 september

Masterclass: ‘Don’t Panic it’s Organic’ door Organic Champagne-guru Franck Pascal.


Amsterdam, 8 September

Agoston & Krieger Organic Champagne en het Fabulous Food Festival nodigen u op 19 september van harte uit voor een exclusieve masterclass: ‘Don’t panic it’s Organic’ door champagneproducent Franck Pascal. Ontdek en ervaar de pure kwaliteit van biologisch-dynamische champagne en het effect daarvan op neus, smaak en afdronk. Een masterclass met proeverij voor geïnteresseerden en gevorderden.

Gaan kwaliteit, een bewuste levensstijl en de biologisch-dynamische filosofie samen? ‘100%!’, zegt champagneproducent Franck Pascal: ‘Ik hoef me alleen te richten op het in balans brengen van de grond en de natuur doet de rest’

Toen Franck Pascal terugkwam uit militaire dienst -zijn taak was het preventief instrueren van rekruten op het gebied van biologische- en chemische wapens gebruik aan het front- erfde hij champagnewijngaarden. Hij ontdekte dat bijna alle gifstoffen gebruikt in chemische oorlogsvoering eveneens werden toegepast in conventionele wijnbouw ter bestrijding van ongedierte, onkruid, parasieten en ziekten. Het wijngebied van Champagne behoort dan ook tot de meest vervuilde plekken ter wereld. Hij besloot alternatieven te zoeken voor zijn druivenstokken.

Franck Pascal behoort tot de 35 (van ruim 5000) champagneproducenten die het roer de afgelopen 10 jaar radicaal hebben omgegooid en zich volledig richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige biologisch-dynamische champagne. Deze groep -die zich heeft verenigd onder het Internationale keurmerk Biodyvin- stelt de grond in en rondom hun wijngaarden voorop in hun streven naar kwaliteit, duurzaamheid, biodiversiteit en het maken van de beste champagne.

Waar:             Lichtfabriek, (vide van het Energiehuis), Minckelersweg 2, Haarlem

Wanneer:       zondag 19 september tijdens het Fabulous Food Festival

Aanvang:       14.00 uur of 16.00 uur

Duur:             1 uur

Kosten:          kaarten EUR 10,50 per persoon (kan ter plekke worden voldaan)

Graag r.s.v.p. met voorkeurstijd vóór woensdag 15 september via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 3