(0 items)

facebook twitter linkedin

Franck Pascal
Leclerc Briant
Larmandier-Bernier
Clotilde Davenne
Accessoires
Verpakkingen
nieuwste ecotrend: de organic champagne bag

Persbericht

Amsterdam, 22 oktober 2010

Nieuwste ecotrend: de Organic Champagnebag!

Agoston & Krieger Organic Champagne introduceert, voor het eerst op de Nederlandse markt: de Organic Champagnebag! 

Met de Organic Organic_ChampagnebagChampagnebag is het ecochique picknicken, heeft u een en duurzaam verpakking voor relatiegeschenken en wordt het een 'groene' kerst & organic nieuwjaar!

Met de opmars van biologische en biologisch-dynamische wijn en champagne wordt de vraag naar duurzame verpakkingen steeds groter. Tot nu toe was er geen passende 'groene' verpakking voor champagne. Met de Organic Champagnebag van Agoston & Krieger Organic Champagne is dat verleden tijd.

Met deze stijlvolle musthave die gemaakt is van 100% gerecycled karton kan een fles (bij voorkeur organic) champagne in stijl worden bezorgd, vervoerd én feestelijk verpakt. De mogelijkheid van Organic Champagnebag voor hergebruik, voegt een extra dimensie toe aan het duurzame karakter van deze eerste groene verpakking met fraai functioneel design, speciaal ontwikkeld voor champagneflessen.

De Organic Champagnebags kosten 5,95 per stuk en zijn te bestellen via onze webwinkel. Aanvragen voor bulkverkoop (vanaf 40 stuks) graag per Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .